Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Farewell


Και πλέον είναι επίσημο: δεν έχω λάπτοπ...Σνιφ,κλαψ,μπουχού κτλ.
Την Τρίτη εκεί που έγραφα η οθόνη έγινε φούξια απ άκρη σ άκρη και τρεμόπαιζε. Είχα συνηθίσει σε μπλε οθόνες (ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΣ μπλέ οθόνες) και το φούξια μ έπιασε κάπως απροετοίμαστη. Στο 2ο ριστάρτ ξαναδούλεψε. Την επόμενη η οθόνη είχε γίνει άσπρη με γραμμές. Θύμιζε λίγο σπασμένη οθόνη, και όλο μου φερνε αναμνήσεις απ το νετμπουκ που πατήθηκε και πέθανε κι αυτό τόσο μα τόσο άδικα. Το μαζεύω και το πάω στους γνωστούς κλέφτες που για να σου πουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα πρέπει να τους πληρώσεις 25€. 10€ άμα έχεις τοσίμπα. Με παίρνουν την επόμενη, "ή κάρτα γραφικών ή οθόνη" (αυτό το ξερα και μόνη μου, δεν κράταγα τα 25?), όπως και να χει θα κοστίσει πάνω απο 300€. Σνιφ. Κι ο καημένος ήταν τόσο μα τόσο νέος. Τον είχα πάρει όταν μπήκα στη σχολή μ αυτή την ΣΟΥΠΕΡ επιδότηση των πρωτοετών, έδωσα 450€ και με επιδότησαν με άλλα 500..Σούπεεεεεεεεεεεερ! Και πήρα ΗΡ τότε για να μην έχω προβλήματα. [μούτζα που γυρνάει γύρω απ το κεφάλι]
Το συμπέρασμα απ οοοοοοολο αυτό είναι ότι ο πρόωρος θάνατος του λαπτοπ με βρήκε σε περίοδο που δεν σχεδίαζα να πάρω υπολογιστή [δλδ βάζεις το χέρι στη τσέπη και πάει πίσω].
Ο επόμενος υπολογιστής που σχεδίαζα να πάρω θα ήταν το μακμπουκ αιρ. Οπότε τώρα μπορείς να καταλάβεις ΠΟΣΟ πολύ δεν είμαι έτοιμη να πάρω καινούριο. ΚΛΑΨ! Ένα πτυχίο κάποιος, γρήγορα!
Τώρα γράφω απο έναν καταπληκτικό acer 6 χρόνων, με AMD επεξεργαστή και την τρομερή μνήμη των 128ΜΒ. Για να μην σου πω για τα 100GB σκληρό και πετάξεις τον δικό σου απ το παράθυρο. Αυτός όμως δεν μετακινείται, πιτσικάρει η οθόνη.
Για μετακινήσεις θα χρησιμοποιήσω έναν εξίσου καταπληκτικό VAIO netbook, το οποίο είναι τα ζώα μου αργά. Kι είναι και VAIO , τρομάρα του! Επίσης ας πάει να πει κάποιος στη SONY ότι οι φούξια υπολογιστές βλάπτουν την αισθητική μας. Μπρρρρρρρρρ
Τουλάχιστον αυτή τη βδομάδα κατάφερα να χω δύο ντεϊζ οφ (γουχουυυυυυυυυυυ), το οποίο είναι αρκετά καλό γιατί τις νορμάλ ντεϊζ γυρνάμε λίγο αργά. Σήμερα ντεϊ οφ, Δευτέρα ντεϊ οφ, 4ημεράκι έτοιμο!

7 σχόλια:

Darthiir the Abban είπε...

Γκέισες παιδί μου, εγκύηση!
Αλλά εσύ μυαλό δεν βάνεις!!!

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Ποιες γκεϊσες? Αυτές που φτιάχνουν και κλιματιστικά(έλεοοοοος) ή οι καλές?

Darthiir the Abban είπε...

Κοί΄τα, όλες οι γκέισες ασχολούνται και με τον κλιματισμό, αλλά μιλάω για αυτές που τό 'χουν με τα ηλεκτρονικά! ;)
Άαααλλη σχέση!!!

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Δεν πείθομαι! Apple, η καλύτερη (καμουφλαρισμένη) γκέισα!!! :P

Darthiir the Abban είπε...

Τόσα ξέρεις, τόσα λες!

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Κλείστε τα παράθυρα,μπάζουν! :P

Darthiir the Abban είπε...

Είπε η Εύα στον Αδάμ και του έδωσε το μήλο...