Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2009

To σοκ της ημέρας


Σούπερ Μάρκετ,μπροστά απ τα γάλατα. Κρύβεσαι και λίγο γιατί πριν στα ψυγεία σε πέτυχαν με τη σειρά 3 παλιές συμμαθήτριες. Λες και φύτρωσαν ένα πράμα!
Στα γάλατα λοιπόν. Ετοιμάζεσαι να πάρεις το μπροστά-μπροστά. Ακούγεται καθαρά η φωνή της μητέρας σου στο κεφάλι "Να κοιταας τις ημερομηνιες στα γαλατααααα". Το αφήνεις και παίρνεις ένα απ τα πίσω...Ημερομηνία Λήξης: 08 Φεβρουαρίου του 2010... ΤΟΥ ΠΟΙΑΝΟΥ???????????????????

ΣΟΚ.

6 σχόλια:

koulpa είπε...

χαχαχα σοκ και δέος.. :):)
έγω τελευταία που δε πίνω όσο έπινα.. το έχω ρίξει στα εβαπορέ.. το ανοίγω το πίνω τέλος.. :):)
την καλησπέρα μου :):)

Darthiir the Abban είπε...

Α τώρα δα να δηλαδής, ε;

Μα καλά παιδί μου, σούπερντούπερπαστεριωμένο ήταν;

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

@koulpa
Καλά άμα έπαιρνα και εβαπορέ που έληγε το 2032 θα το πάθαινα επιτόπου :P

@Darthiir
Δε ξέρω,μάλλον!!! Φρέσκο γάλα σου λέει μετά!! :P

Epicuros είπε...

'Εχεις ένα δίκιο για την ετοιμότητα του κινητού για να φωτογραφήσεις, αλλά αν πας να μεγεθύνεις θα δεις όλα τα κουσούρια του πλαστικού, μικρής φωτεινότητας, φακού και των λίγων ΜΡ. Βέβαια, λόγω της μικρής διαμέτρου του φακού έχει μεγαλύτερο βάθος πεδίου αλλά και μικρή ευκρίνεια. Καλύτερη λύση θα ήταν μια μικρή φωτ. μηχανή τσέπης, με το zoomάκι της και το καλό της φακουδάκι. Εγώ αγόρασα μιά "bridge SLR" (Panasonic Lumix) με φακό Leica, που είναι μικρή και κόμοδη και την κουβαλάω παντού, αντί της τεράστιας και βαριάς και με πολλούς φακούς EOS 5D MK II. Πολύ καλή δουλειά κάνει και αρκετές από τις πρόσφατες αναρτήσεις μου έχουν βγεί μ' αυτήν.

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Καλησπέρα Επίκουρε!
Κι εγώ κάποτε σκεφτόμουν να αγόραζα κάτι σαν κι αυτό: http://www.cesweb.org/shared_files/innovations/innovations_2003/1509/mainphoto1509.jpg αλλά τελικά τα κινητά διευκόλυναν τα πράγματα,όχι πάντα προς το καλύτερο! ;)
Μεγειά η καινούρια μηχανή!

KitsosMitsos είπε...

Μια χαρά είναι τα συντηρητικά. Μας κρατάνε ακμαίους για περισσότερο καιρό :-)