Σάββατο, 25 Ιουλίου 2009

Διαβάζω, διαβάζεις, διαβάζει.Αυτό τον καιρό δεν κάνω φροντιστήρια (οκ εκτός απ τα Ιταλικά αλλά αυτά τα κάνω για την πλάκα μου οπότε δεν πιάνονται!), θα τ αρχίσω όλα μαζί από Σεπτέμβρη. Εξάλλου χρόνο ουυυυυ, έχουμε. Σχεδόν όλη τη μέρα την βγάζω μέσα, και για να μη σαπίζω συνέχεια στο πισι και στα δβδ λέω να ρίχνω κι ένα διάβασμα που και που, έτσι γι αλλαγή βρε αδερφέ! Και για να φρεσκάρω βεβαίως-βεβαίως ότι θα διαβάζω 9 μήνες (μια εγκυμοσύνη σου λέει :Ρ ).
Πλην όμως το να διαβάζεις τέτοια εποχή είναι κατα τι βάρβαρο, και ο οργανισμός μου δεν το χει πολυσυνηθίσει. Ωστόσο την ψιλοπαλεύω. Κάτι ο καφές, κάτι τα μπάνια, κάτι που κάνω χαλαρό διάβασμα, κάπως την βολεύω. Βέβαια μόλις ανοίξω το βιβλίο με πιανει μια απιιιιστευτη υπνηλία, σε τέτοιο βαθμό που αν το χαρτί του βιβλίου ήταν χαρτί εφημερίδας, θα κυκλοφορούσα με τα Μαθηματικά τυπωμένα στη μούρη!
Άσε που σήμερα έχουμε και έξτρα μουσική επένδυση, έναν ωραίοοοοτατο εσπερινό (της Αγίας Παρασκευής βλέπεις την Κυριακή), και κάπου εδω γύρω έχουν χώσει ένα μεγάφωνο. Dolby surround η λειτουργία! Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό...
Τέσπα, υπό αυτές τις αντίξοες λοιπόν συνθήκες ( :Ρ ), θα κάτσω κι αυτό τ απόγευμα να διαβάσω ότι μπορώ, κι ο Θεός (η Αγία Παρασκευή,σόρρυ) - βοηθός.

3 σχόλια:

γνωστος αγνωστος είπε...

κουραγιο βρε!!!

Ελένα Μπαμπούσκα είπε...

Καλά, τώρα βρήκες με τον κάυσωνα να διαβάσεις? Πάρε τουλάχιστον κανά πλαστικό πισινάκι και μπές μέσα με το φραπέ που σ'αρέσει να πίνεις και το βιβλίο σου.

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

@γνωστός-άγνωστος
Ευχαριστωωω, θα το χρειαστώ!

@Ελένα Μπαμπουσκα
Δεν ειναι καθοοοοοοοοοοοοοοοοοολου κακη ιδέα, μα καθόλου!!