Κυριακή, 15 Μαρτίου 2009

Ηρθαααααααααααα...

...για να ξαναφύγωωωωω!! χωχωχω :P
Μη βαράτε αλλά βλέπετε τί καλή που είμαι ε? ε? Μήνα δεν έκλεισα που δεν φάνηκα! Αυτό θα πει συνέπεια λέιντις εντ τζέντλεμεν!
Ναι που λέτε, έφυγα μία και πήγα στην λίμνη Πλαστήρα,έτσι για να πάνε τα φαρμάκια κάτω, πολύ ωραία ήταν δεν το συζητώ - το κλου της υπόθεσης ήταν η τοξοβολία που δοκιμάσαμε,και πολύ με άρεσε(μιλάμε βρήκα ΣΤΟΧΟ!!) :P Επίσης τα δωμάτια που βρήκαμε ήταν τελειααααααααααα και είχαμε γενικά μια ****φαρδία ΝΑ σε ότι κανονίσαμε. Χάιντε πάντα τέτοια.
Ναι η φωτό είναι απ το μοναδικό,ανυπέρβλητο,υπέροχο κινητό μου-τουμπεκί :P

Αλλά επειδή μια εκδρομή ποτέ δεν είναι αρκετή,λέω να ξαναφύγω αύριο... Και να κάνω την Πασπαλά στο summertime in Prague , που summertime δεν το λες δηλαδή αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Και ακόμα εννοείται ότι δεν έχω φτιάξει βαλίτσα. Αλλά για 4 μέρες ποοοοσα πράγματα να πάρεις μωρέ? Επίσης έχουν λυσσάξει οι πάντες ότι στην Πράγα θα έχει το κρύο της αρκούδας, εγώ όμως επειδή πολύ τα βαριέμαι τα χοντρά και τα μάλλινα,πολλά-πολλά δεν θα πάρω κι ας καταλήξω σα τον χιονάνθρωπο του Γέτι. Να ξέρετε δλδ άμα δε δείτε ποστ για κανα δίμηνο ψάξτε τις παλιές ειδήσεις για την τρελή που πάγωσε με το κοντομάνικο κάτω απ το αστρονομικό ρολόι... :P Α,ρολόι είπα και θυμήθηκα! Ναι,το ρολόι είναι το μόνο που θυμάμαι απ την προηγούμενη φορά που πήγαμε στην Πράγα. Γιατί από ολόκληρο ταξίδι εγώ θυμάμαι μόνο το ρολόι, είναι καλό ερώτημα αλλά δε θα το ψάξω τώρα. Τί λέγαμε? α ναι,το κρύο. Ακόμα δεν έχω αξιωθεί να δω τι βαθμούς θα κάνει,αλλά που να λυσσάξει πιο ο κ#λοκαιρος, λέμε έπιασε άνοιξη, ΞΕΚΟΛΛΑ!!!
Και δεν έχω φτιάξει και (όοοοοοοοοολη) τη μουσική. Ευτυχώς δηλαδή που πετάμε κατά τις 4μισι (Το βράδυ ναι :D ). Α ,"πετάμε" είπα και θυμήθηκα! Μου πανε ότι έχει ανοίξει Τερκενλής στο αεροδρόμιο,μεγάλο κακό μας ηύρε,μεγάλο!!! Άντε τώρα να μην ψωνίσεις!

Έχω αρχίσει τις ασυναρτησίες,διατί να το κρύψομεν άλλωστε?? Α θυμήθηκα τώρα και τους μεγάλους έλληνες (καλά μιλάμε η χαρά της σχιζοφρένειας έχω γίνει!). Άρες μάρες κουκουνάρες είναι κι αυτό. Επίσης προσπαθώ ανεπιτυχώς να φτιάξω το GPS του κινητού,και με βλεπω να καταλήγω πάλι σα τον χιονάνθρωπο του Γέτι ΑΛΛΑ σε κανένα ανήλιαγο σοκάκι της Πράγας γιατί δεν βρήκα the way out. Κι επίσης πρέπει να αλλαξω γκριπ στην ρακέτα γιατί έχει αρχίσει και μαδάει δώθε και κείθε. Επίσης όοοοοταν γυρίσω με το καλό (αν φυσικά δεν πέσω σε κανά 777 και δεν αξιωθώ ουτε καν να γίνω ο χιονάνθρωπος του Γέτι), έχω ένα σωρό πράγματα να κάνω με πρώτο και κύριο την σύνδεση του ίντερνετ (γιατί μου χάλασε ΚΑΙ αυτή σε μια ανεπανάληπτη βδομάδα γκαντεμιάς). Ευτυχώς που ο γείτονας είναι καλό παιδί και δεν την κλειδώνει τη δικιά του. :) Θέλω ακόμα να ξεκουνηθώ και να πάω στο bodies γιατί όλη μέρα εκεί γυρνάω κι ακόμα δεν έχω πάει! [btw απ ότι μου το εισιτήριο είναι τσιμπημένο-14Ε το φοιτητικό]
Τελοσπάντων πάω να σιδερώσω τίποτα γιατί η βαλίτσα δεν γεμίζει μόνη της και ελπίζω να αξιωθώ να ξαναγράψω πριν το Πάσχα :P


ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!

2 σχόλια:

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ είπε...

Ζηλεύω.
Θέλω και γω εκδρομή.
Αλλά δεν έχω μία!!!
Καταραμένη φτώχεια.

koulpa είπε...

απαπαπα κι εγώ ζηλεύω..:):)
μια χαρά η σχιζοφρένια..:):)
άντε.. καλό ταξήδι.. και καλή ανάσταση:):)