Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2008

Back to school...σνιφ κλαψ ουαααααααα


Ουααααααααααααα (επιμένω εγώ :P )
Λοιπόν το περίμενα ότι ο Σεπτέμβρης θα ταν δύσκολος μήνας...και το περίμενα οτί εγώ θα θέλω 988.923 ώρες για να συγκεντρώσω τα μυαλά μου και να διαβάσω τπτ σαν άνθρωπος...αλλά τουλάχιστον περίμενα ότι ΚΑΠΟΤΕ θα γινόταν! Αμ δε! Πέρασε και το πρώτο μάθημα,και καλύτερα να μην πω πως πέρασε γιατί είναι ξεφτίλα :P, οδεύω για το δεύτερο για το οποίο έχω διαβάσει ελαχιστοελάχιστα,και καλοπιάνω τον εαυτό μου εδώ και 1μιση βδομάδα να στρώσει ότι έχει και δεν έχει μπας και τελικά τελειώσω με τις ρημαδοχημείες!!! Αλλά δεν με βλέπω και πολύ σοι... Ο εαυτός μου κρατάει σθεναρή αντίσταση κι αρνείται πεισματικά να συνεργαστεί μαζί μου!
Προκειμένου να αποφύγω να διαβάσω έκατσα και πείραξα μέχρι και το μπλογκ μου! Αμέ αμέ! Έβαλα και ενυδρείο να ταίζετε τα ψάρια,έβαλα αυτό το'διαφανές-περιτύλιγμα-με-τις-φουσκάλες-που-κάνουν-τσούκου-τσούκου-και- κάθονται-όλοι-και-τις-σπάνε-σαν-υπνωτισμένοι', να σκάτε να σας περνάει η ώρα,έβαλα και το wannabe Pollock ,ετσι να χαιρόμαστε :P
Πωω,περίμενα ότι θα δύσκολη η επαναπροσαρμογή αλλά οοοχι τόσο!! Πφφφ, ή χάπια για την συγκέντρωση πρέπει να πάρω εγώ ή κανέναν να με πλακώσει στα χαστούκια (μη χαίρεστε,οι αναγνώστες αποκλείονται :P)
Η τελευταία μου δικαιολογία για να μην διαβάσω είναι ότι αφού μπορεί να γίνουμε μια μαύρη τρύπα και να μας κλαίνε οι ρέγγες μετά (ναι σιγά μην την γλιτώσουν οι ρέγγες :P),γιατί να σπαταλάω τις τελευταίες μου ώρες στη γη διαβάζοντας?? (yeaah,είμαι καλή στις δικαιολογίες ;) )
Πφφφ,πάω να βρω τον τύπο για τα χαστούκια που λέγαμε γιατί απο χάπια μόνο σε ασπιρίνη διαθέτω...

2 σχόλια:

Fira είπε...

Εγώ που προσπαθούσα να πετύχω αυτή τη συγκέντρωση από τις 25 Αυγουστου και θα προσπαθώ μέχρι και την Τετάρτη, τι πρέπει να πω??

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Εσύ καλά το πας,εμένα αργησε η συγκέντρωση άργησε ένα μήνα... Αρχίζει το εξάμηνο αύριο,αντε και σε καλή μερια! ;)