Κυριακή, 20 Απριλίου 2008

Διακοπές!(απο τί???)

Για μαντέψτε ποιος δεν έχει όρεξη να γράψει στο μπλογκ????
Ναι,καλά μαντέψατε,κερδίσατε λουκουμάκι!

Nope,καμίααααα καμίαααα όμως όρεξη! Περνάω το κοιτάω,περνάω διαβάζω κι εσάς αλλά το χέρι εκείιιι,δε γράφει το κουλό!
Κι άρχισαν κι οι διακοπές λεει...σκρουντ! Αυτές μας έλειπαν τώρα! Εγώ δε θέλω διακοπές,ούτε πάσχα,ούτε νηστείες,ούτε αβγά,ούτε καλάθια! Και τη κλείσαμε και τη σχολη..γρουμφ! Και περιμένω ακόμη ένα μάθημα!(ναι αγαπητέ αναγνώστη,μάζεψε το σαγόνι που σου έπεσε κάτω,περιμένω να βγει ένα μάθημα μια βδομάδα ΜΕΤΑ το πάσχα...ευτυχώς το τελευταίο!)
Κοπήκα και χημεία(χαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα!!!!!),αλλά το ακόμα πιο αστείο είναι οτι με πέρασαν φυσική(ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!)...και λέω με πέρασαν διότι εγώ είχα πάει έχοντας διαβάσει τη μισή ύλη και αυτη κουτσή,με αποτέλεσμα να κουτσογράψω 3 απ τα 5 θέματα,και φυσικά να έχω γράψει γύρω στο 3,5! Και ήμουν τόσο σίγουρη ότι έχω γράψει κάπου εκεί που δεν πήγαινα καν να κοιτάξω τ αποτελέσματα! Αλλα φευ!!! Οι καλλιτεχνικές μουτζουρες των πανελληνίων που σου ανεβάζουν βαθμούς έπιασαν τόπο,και ναι,ΝΑΙ: πέρασα φυσική!!!(ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!) Βάσικα με πέρασαν,αλλά το γιατί ακόμα δεν το χω καταλάβει! Αφού ήθελαν βέβαια οι άνθρωποι,μη τους χαλάσω και τη καρδιά! Τί αλλο? Α ναιμ,περάσαμε και μια μετεωρολογία κι αυτή με 5,μια πολιτική οικονομία με 7,5(εδώ κι αν γελάμεεεεεεεεε!!! χαχαχαχα),δυο εργαστήρια με 7 και 9 καιι περιμένουμε το τελευταίο μάθημα για να δούμε τα συνολικά ψάρια που πιάσαμε! Μέχρι τώρα έχουμε 5/8 μαζί με τα εργαστήρια,αλλά κι εκείνη τη χημεία έπρεπε να την είχα διαβάσει...Σεπτέμβρης for the win!(αχ γκρίνιαξα πάλι και χάρηκα!)

Ξεκινάει λένε η μεγάλη βδομάδα απο αύριο...Εγω όμως που βαριέμαι πειράζει που θέλω να είναι μικρή??? Και πειράζει που βαριέμαι,και τα τσουγκρίσματα και τις αναστάσεις,και τις σούβλες και όλα?? Και πειράζει που το Πάσχα είναι απ τα χειρότερα μου?
Εγώ θέλω το καλοκαίρι,όχι τις χαζοάνοιξες!! ΟΥΦ! Τα πα και ξεθύμανα πάλι!

Πάω για καφέ κι εφημερίδες,εγω θα κάνω ότι είναι καλοκαίρι κι ας λεει το ημερολόγιο ότι θέλει! Οχι θα σκασω!

4 σχόλια:

GPS είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the GPS, I hope you enjoy. The address is http://gps-brasil.blogspot.com. A hug.

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

@Gps
Ναι καλέ μου το ξέρω ότι το μπλογκ μου τα σπάει,σ ευχαριστώ!
ΑΛΛΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ "A HUG"!!!!!!!!!!!Σα να παραγνωριστήκαμε δωμέσα!!

if.. ιγένεια είπε...

Καλό πάσχα και καλή ανάσταση με υγεία και αγάπη:)

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

@ιφιγένεια
Ευχαριστώ παααρα πολύ,επίσης,καλές γιορτές κι ότι επιθυμείς!!!!