Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2007

Εδώ καράβια καίγονται,βαρκούλες αρμενίζουν...


Αντιγράφω απ το in.gr:
"«Φωτιά» από τον Γ.Γιακουμάτο
«Φωτιά» σε πολιτικό επίπεδο από τον υφυπουργό Απασχόλησης. «To πράσινο κάηκε στις εκλογές, τώρα καίγεται και προεκλογικά» είπε χαρακτηριστικά στο ραδιοσταθμό Flash.

O Γεράσιμος Γιακουμάτος διατύπωσε σκέψεις -όπως χαρακτηριστικά είπε- για τον μεγάλο αριθμό πυρκαγιών."

Δηλαδή η μαλακία που τους δέρνει δεν έχει όρια!!!
Για να μην παρεξηγηθούμε,δεν με ενδιαφέρουν τα κομματικά,ούτε κατηγορώ τους γαλάζιους κι αθωώνω τους πράσινους...τα ίδια σκατά είναι όλοι τους!
Αλλά ρε γαμώτο,πρέπει να είσαι πολλλλλούς τόνους μαλάκας για να βγεις και να πεις τέτοια 'εξυπνάδα' την ώρα που έχεις έναν ολόκληρο λαό να αγανακτεί για μια κατάσταση που και ΕΣΥ ευθύνεσαι! Αντί να πιάσουν κανά κουβά με νερό μπας και σώσουμε κανα χορτάρι,ο άλλος βρήκε αφορμή να την πει στους οχτρους! Αι σιχτιρ ξανά!

Αλλά πάνω απ όλα φταίμε εμείς που βγάζουμε τους ίδιους και τους ίδιους συνέχεια,για να 'χουμε να μουτζώνουμε! Η δική μου τάξη είναι αυτή που θα ψηφίσει στις ερχόμενες βουλευτικές για 1η φορα...και πιστέψτε με κανένας-κι εγώ- δεν θέλει να ψηφίσει! Οχι γιατί περιφρονούμε το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι,αλλά γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ!

(Όταν ξεκίνησα αυτό το βλογκ,είπα ότι δεν θα κάνω πολιτικές αναφορές γιατί γίνονται αιτία μεγάλων διενέξεων,αλλά βλέποντας όλα αυτά που γίνονται γύρω μου δεν μπορούσα να μην αναφερθώ στη σαπίλα που υπαρχει ΠΑΝΤΟΥ...)

2 σχόλια:

koulpa είπε...

Πόσο δίκιο έχετε! Τουλάχιστον τα λέτε καί ξεδίνετε (μη μας τα φάνε καί τρελογιατροί). Γιά την ψήφο τι να πω? Με το καλό καί ότι σας γωτίσει. Κι εμείς που ψηφίζουμε 25 χρόνια το ίδιο ανίσχυροι νιώθουμε καί επιπλέον άχρηστοι αφού ούτε καν προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάτι!

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Ναι,τουλάχιστον βγάζω τ άχτι μου! Τι να πεις...έτσι που έγιναν όλα...!