Τρίτη, 17 Ιουλίου 2007

Α'ι' Σιχτίρ...ή αλλιώς ζήτω που καήκαμε!

Α'ι΄ σιχτιρ-α'ι' σιχτιρ-α'ι' σιχτίρ!!!! Δεν είναι πραγματικό αυτό που συμβαίνει! Δεν είναι δυνατό να καίγεται όλη η Ελλάδα και να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτε!! Και το χειρότερο είναι ότι κάθε μέρα ανάβουν καινούριες... Να μη μιλήσω για την Πάρνηθα, χθες ο Υμηττός,σήμερα πάλι κόντα στην Πάτρα! Δηλαδή πότε θα σταματήσουν?? Όταν πλέον δεν υπάρχει τίποτε άλλο να κάψουν?? Αυτό περιμένουμε για να σωθούμε? Να καούν όλα?
Δεν ξέρω ποιος φταίει,ούτε με νοιάζει,δεν θα μπω καν στον κόπο να πω ότι η κυβέρνηση κοίταγε τις φλόγες κι έψηνε λουκάνικα στη θράκα...ξέρω όμως ότι σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει πράσινο ούτε για δείγμα! Δεν γίνεται να ανάβουν φωτιές κάθε μέρα! Αυτό λοιπόν είναι το τέλος των δασών? Το καλοκαίρι του 2007? Του χρόνου θα λέμε "Θυμάσαι που πέρυσι είχαμε δάση"?
Δεν νομίζω ότι θέλω να το ζήσω αυτό... ευτυχώς θα πάω στη γεωπονική κι όλο και κάποιο δέντρο θα δω για να μην ξεχάσω πως είναι... Μπούρδες!
Που να τους ανεβάσουν στην Πάρνηθα μέρα μεσημέρι,χωρίς νερό,να τους βαράει ο ήλιος και να ψάχνουν σκιά να καλυφθούν! Που να τους καεί το DVD και το σπίτι,που λέει κι η jul ! !
Δεν ξέρω πότε θα τελειώσει όλο αυτό,με τρομάζει πάντως η ιδέα ότι είμαστε στο έλεος του κάθε ανώμαλου που ξυπνάει το πρωί,κοιτάει τον χάρτη και λέει "Ποιο δάσος να κάψω σήμερα??". . .

6 σχόλια:

jul είπε...

Εεεε πια εχουν γίνει τσόντα όλοι τους και από ότι φαίνεται καρφάκι δεν τους καίγεται!!!!
Που θα παει...που θα παει....αγαπάει ο Θεός τον εμπρηστή....αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη....

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Το καρφάκι δεν τους καίγεται είναι μεγάλη ειρωνεία...αχχχ...το θέμα είναι να μην τον αγαπήσει αργά τον νοικοκύρη...ίδωμεν!

koulpa είπε...

Ναι ρε παιδί μου αλλά γιατί να αγαπάει ΠΡΩΤΑ τον εμπριστή? Ύποπτό πολύ ύποπτο..

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Γιατί είναι γνωστό ότι ο Θεός δεν είναι δίκαιος,αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο! Επίσης μια άλλη σκέψη είναι ότι εδώ δεν υπάρχει νοικοκύρης...!

Darthiir the Abban είπε...

Όλο και κάτι μπορούμε να κάνουμε βρε κουτό... Να βοηθήοσυμε να τελειώσουν μια ώρα αρχίτερα τα δέντρα να δούμε μετά αν θα καίνε πολυκατοικίες ;)

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Χμμμ...τώρα που το λες και το παρατηρώ δεν είναι κακή ιδέα!
Ας συνεισφέρουμε λοιπόν κι εμείς στο κάψιμο της Ελλάδας! Κάψτε ό,τι πράσινο υπάρχει(ξεκινώντας απ τον Παναθηναικό-χεχε!)!