Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2007

40 υπό σκιάν ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!!


Ωχχχ...πάει σκατογέρασα...μ έφαγε μπαμπέσικα το αρκουδίσιον!
Πάρτα τώρα Μπουρδουμπλούμ που μου στηνόσουν από κάτω να γλιτώσεις τη ζέστη! Έπαθα κάτι μεταξύ ψύξης και πιασίματος και αλείφομαι με μια κρέμα η οποία επιδρά τις πρώτες 2 ώρες και μετά σ αφήνει στα χάλια σου!
Σβαρνιέμαι από δω κι από κει,δεν επιτελώ κανένα κοινωνικό έργο,απ τον καναπέ σηκώνομαι στην καρέκλα πέφτω...νομίζω πως σαπίζω κανονικά και με το νόμο! Και με πιάνουν κι οι βραδινές καταθλίψεις. Οι οποίες βραδινές καταθλίψεις,τώρα που το λέω και το παρατηρώ,έχουν μεγάλο ενδιαφέρον! Συνήθως σε πιάνουν γύρω στις 11,σε ταλαιπωρούν μέχρι να κοιμηθείς,σε βασανίζουν υπαρξιακά/φιλοσοφικά ζητήματα,και μετά ξυπνάς κιουρία το πρώι και λες "Τι μαλακίες καθόμουν και σκεφτόμουν χθες το βράδυ??" ...
Αλλάζουμε θέμα...Πήρα το "Οι σημαίες των προγόνων μας" αλλά δεν πρόκαμα να το δω(έχασε τη μάχη απ το Τοπ Καπί που 'χε χθες),έχω πάρει και τον Χαρυ Πόττερ αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμα να διαβάσω σελίδα,πρέπει να σιάξω και τον υπολογιστή που μάλλον τον έχει αρπάξει έναν ιο...αλλά τελικά τίποτε απ όλα αυτά δεν προβλέπεται να κάνω! Πολυ χάλια μιλάμε...!
Μάλλον χρειάζομαι διακοπές απ τις διακοπές,10 μέρες είναι,θα περάσουν-δεν θα περάσουν???????

2 σχόλια:

KV είπε...

10 μέρες δεν είναι τίποτα. Λύση : Να μην είσαι σπίτι στις 11 το βράδυ, μα ποτέ!
σμακ -περαστικά

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Αμ δεν είμαι! Αυτό είναι το πρόβλημα! :)
9 και φεύγουμε,αντε να δούμε!
Υχαριστωωω! Φλκ!